Post by exsulodmoidram on Mar 7, 2022 10:21:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Myth Seekers 2: The Sunken City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Myth Seekers 2: The Sunken City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ дозволи шифре ▞▞▞
▞▞▞ The Myth Seekers 2: The Sunken City 2022 version ▞▞▞
прилично добра игра. хоп и мини игре су биле добре. само мало превише исечених сцена.
добри трагови игре су спори
Добро
Волим све игре које сам играо са вама!
Моје досадашње искуство у овој другој причи је добро. Пошто тражите преглед тако брзо, можда немам добар осећај за апликацију. и имао сам забуну са неким мини игрицама јер не разумем.
Желите да пронађете одговоре
The Myth Seekers 2: La Cité Immergée Aventure papv
волим то
Много волим игру
Страшно. Само..ужасно
Лепа игра
🐻🐽🐷🐔🐮🐗
Велики!
Схватио сам шта није у реду, можете преузети артифек мунди игре на било који Андроид уређај, али када га платите, он је везан за један уређај за играње. Не можете га поново репродуковати на другом уређају. Инсталирао сам нову игру артифек мунди на мој асус цхромебоок флип и ради добро. Само Цхромебоок-ови у последње 2 године у потпуности подржавају Андроид апликације. Ваше игре добро раде на мом Цхромебоок-у. Ура! Волим твоје игре. Наставите да их правите! Хвала!
4,99 месечно??? Ћао
Заиста сам уживао у овој игри и веома бих волео да видим још оваквих. Да ли би постојала трећа игра Трагачи митова? Био бих више него срећан за куповину и игру.Одлична игра, одлична графика и одлична прича.
нисам сигуран за остатак игре, али цео демо од 7 минута (вау кратко) је био добар
Заиста лепа и прилично дуга. понекад проводи неколико минута само гледајући локације - невероватне боје и толико детаља. радиш ово стварно добро. Волео бих да има више интерактивних игара, где треба да проналазите и користите предмете један по један, уместо примитивних ХОГ-ова, али веома ми је драго што постоји замена - игра са двема картама.
Још један сјајан наставак у серији. Паметно урађено без икаквог сувишног ометања. Једноставно, али елегантно. ХОС и мини игре слагалице су врхунске и захтевају да ставите капу за размишљање. Потпуно забавна игра свуда.
NERF Epic Pranks! פעולה seb
Свиђа ми се ова игра. Лепа
The Myth Seekers 2: The Sunken City Petualangan hdab
постоји ли бесплатна пуна верзија? Желео бих да играм игру од вас без плаћања
као и увек игре артифек мунди су увек једна од најбољих .И играо сам више од стотине оваквих игара и свих осталих игара артифек мунди. и једноставно их волим укључујући ово😇😇
Од Сунвард Гамес. Управо сам завршио врло кратко бесплатно поглавље. Одлична графика. Замамне приче и леп глас. Добре контроле.
Одлична игра. Надам се да ћемо видети још сличних
Допало ми се
Тренутно сам члан и плаћам 4,99 месечно да бих добио 1 бесплатно откључавање?? Послао сам е-пошту компанији артик мунди о овој игрици са пуно грешака и још увек чекам повраћај новца?? Нисам задовољан игром...ЗДРАВО још увек не могу да играм игру
Цоол игра
😘
Игра мало споро, али добра игра
Сјајна игра се свиђа, хвала добро одрађена, одлична прича, наставите са добрим радом, само немојте бити похлепни на вашој игри људима се то не свиђа, хвала вам и угодан дан.
Волим загонетке. Нисам се могао заситити раније.
Веома задивљујућа игра која ће вас држати у неизвесности цео пут
Добро до сада.
Била је то добра утакмица за мене
Одлично
веома добра игра
Још једна сјајна игра. Добро упија и добра цена ако желите да купите
Још једна сјајна игра, сјајна прича, одлична игра, свиђа ми се 😊
било је сјајно док нисам напредовао и нисам тражио цену да завршим игру, сада сам узнемирен са вама, то је само игра и мој новац је тесан, тако тужно од вас, момци, ви сте само преваранти... ............
Прилично угодна игра.